Umesho ekisu Domestic umeboshi is used.

Umebishio ekisu 350g 6P

Umesho ekisu

Domestic umeboshi is used.

Beauty and health maintenance
Umesho ekisu is made by mixing domestic umeboshi with yamahisa genuine Soy sauce. Feel at homesho esu with a glass of Umesho esu. No synthetic additives such as colorings or preservatives are used.

\12,600


About Umesho ekisu

土用干しした梅干と、長期間熟成した古式Soy sauceを混ぜ合わせて作られました。美容と健康維持に最適です。

How to use

湯呑に茶さじ1〜2杯ほどのUmesho ekisuを入れ、熱い無双番茶を7分目くらいまで注ぎ、良く混ぜてお飲みください。


・手軽に飲めますので、お好みの濃さで朝晩おいしくお飲みください。


・和え物、おひたしなどに使いますと、一味違った風味ある料理が楽しめます。


・煮魚の臭い消し、Sobaやうどんのタレ、サラダ、漬け物等、色々なお料理にもご利用ください。

Please pay attention

  • 必ずDryingした清潔なスプーンを使用してください。直射日光・高温多湿を避けて保存してください。

Details

Product Typefoodstuff
Country of manufactureJapan
Ingredients醤油(大豆、小麦を含む)、梅干